Πολυμένης Βασίλειος

Eίναι Πανεπιστημιακός – Οικονομολόγος, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοικήσεως. Διετέλεσε Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Pepperdine, Malibu, California και επ. Καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης Anderson στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας – Riverside. Διετέλεσε εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και εκτελεστικό μέλος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Υπήρξε αναλυτής επενδύσεων με τη Merrill Lynch και εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Chief Investment Strategist σε Χρηματιστηριακές εταιρείες.

Το διδακτορικό του βραβεύτηκε με το βραβείο Lehman Brothers Fellowship for Research Excellence in Finance, New York 2000 (καλύτερο US PhD in Finance) στην πρακτική χρήση μαθηματικών μοντέλων χρηματοοικοομικής αποτίμησης. Αποφοίτησε το 1989 (Αριστούχος στη κορυφή του έτους του) από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια – Μπέρκλεϋ, των ΗΠΑ και διδακτορικού τίτλου στη Χρηματοοικονομική από τη Σχολή Wharton Business School, Πανεπιστήμιο της Πεννσυλβανίας στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κιν.: 6983-760-300
e-mail: polimenis@orthiaellada.gr

Facebook: https://www.facebook.com/vasileios.polymenis 
Twitter: https://twitter.com/VPolimenis