Πετρόπουλος Δημήτριος

Είναι Δικηγόρος με ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο και το δίκαιο των επιχειρήσεων. Kατάγεται από το Χάβαρι Ηλείας και γεννήθηκε στο Χόμπαρτ Τασμάνιας της Αυστραλίας.

Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Πατρών και υπηρέτησε τη θητεία του στην Ελλάδα ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού ανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο της Ενέργειας.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.Σ.Α.) και έχει διατελέσει δικηγόρος εταιρειών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εστίασης, των κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Εκτός από υποψήφιος Σύμβουλος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αγωνίστηκε ως ηγετικό στέλεχος του «κινήματος της γραβάτας» για τα δίκαια αιτήματα των δικηγόρων αλλά και του συνόλου των ελεύθερων επαγγελματιών. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η ιστορία και η λογοτεχνία. Επίσης είναι αθλητής μεγάλων αποστάσεων. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού 9,5 ετών.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.: 2103603340
Κιν.: 6944312632
e-mail: petropoulos@orthiaellada.gr