Μαρής Γεώργιος

Είναι συνταξιούχος – οικονομολόγος. Γεννήθηκε το 1948 στο χωριό Κλαδάς της Σπάρτης. Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο του χωριού του και ακολούθως συνέχισε στο Γυμνάσιο Σπάρτης. Αποφοίτησε από το 11ο Γυμνάσιο Περιστερίου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.) και συνέχισε στη Νομική Σχολή Αθηνων μέχρι το 4ο έτος.
Κατά τη στρατιωτική του θητεία επελέγη έφεδρος αξιωματικός όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση στην σχολή εφέδρων αξιωματικών. Λόγω της αντιστασιακής δράσης στο πανεπιστήμιο και του οικογενειακού «παρελθόντος» καθαιρέθηκε από
αξιωματικός.
Εργάστηκε ως λογιστής αρχικά και ακολούθως ως Διευθυντής Οικονομικών υπηρεσιών. Για 8 χρόνια υπήρξε Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου Βασιλειάδη (Σ. ΜΗΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε., ΤΕΞΤΙΛΙΑ Α.Ε., Π.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α.Ε.), ενώ πριν την συνταξιοδότησή του και για 12 χρόνια εργάστηκε στο Γραφείο Μελετών ΔΟΞΙΑΔΗ.
Σήμερα είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λάκκας Αναβύσσου. Κατά τα έτη 2014-2015 υπήρξε γραμματέας της τοπικής οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 2291055133
Κιν.: 6937250901
e-mail: maris@orthiaellada.gr

Facebook: https://www.facebook.com/george.maris1
Twitter: https://twitter.com/GeorgeMaris1