Ευρωεκλογές 2019: Μήνυμα του Γιώργου Μπάκουλη Υποψηφίου με την Όρθια Ελλάδα

Αγαπητή φίλη και αγαπητέ φίλε,

Η ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι μία νέα πολιτική κίνηση που, με την πρωτοβουλία και υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου, δημιουργήθηκε γιά να »ταράξει» τα λιμνάζοντα νερά του τόπου μας και να ανοίξει νέους Κοινωνικούς και Πολιτικούς Ορίζοντες. Έχει σαν βασικούς της άξονες-πυλώνες : Τον Πατριωτικό της χαρακτήρα και τον Κοινωνικό της ακτιβισμό.

Είμαστε ένα Πατριωτικό πολιτικό κίνημα με σεβασμό και εκτίμηση στις διαχρονικές αξίες και τις παραδόσεις του λαού μας, τα αδιαπραγμάτευτα Εθνικά Δίκαια της Ελλάδας και του Ελληνισμού και υπεράσπισης κάθε σπιθαμής της χώρας μας. Δηλώνουμε ότι απορρίπτουμε κατηγορηματικά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών και θα αγωνιστούμε γιά την αποτροπή των αρνητικών της συνεπειών. Καταδικάζουμε όμως ταυτόχρονα τον Εθνικισμό και την πατριδοκαπηλία που με αυτό σαν πρόσχημα, κυρίως απο τις δυνάμεις της Δεξιάς, επέφερε στον τόπο πολλά δεινά και εθνικές καταστροφές. Αρνούμαστε και απορρίπτουμε παράλληλα τον Εθνομηδενισμό και τον Μεταμοντέρνο Διεθνισμό διότι υποκρύπτει τον Εθνικό Ενδοτισμό και την απαξίωση της Εθνικής μας ταυτότητας.

Αγωνιζόμαστε για μία Εθνικά ανεξάρτητη, Λαϊκά Κυρίαρχη και κοινωνικά απελευθερωμένη Πατρίδα. Δυναμώνουμε και με την δική μας φωνή τό μεγάλο σύνθημα, με τους πολλαπλούς συμβολισμούς του: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Είμαστε ένα πολιτικό κίνημα του κοινωνικού ακτιβισμού τόσο γιά την Εργασία και τις εργασιακές σχέσεις όσο και γιά την Κοινωνική Ασφάλιση, το Κοινωνικό Κράτος και τις Συντάξεις.

Αγωνιζόμαστε για ασφαλισμένη και πλήρη εργασία με ικανοποιητική αμοιβή, υπερασπιζόμαστε το κοινωνικό Ευρωπαϊκό κεκτημένο και απαιτούμε αυτό να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Ευρωπαϊκής εμβάθυνσης.

Διεκδικούμε κοινωνική ασφάλιση και αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις για όλους τους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Όχι στην περαιτέρω εξαθλίωση και εξαπάτηση των συνταξιούχων και των εργαζομένων. Απαιτούμε την αποκατασταση των αδικιών.

Αγαπητή φίλη και αγαπητέ φίλε,

Η ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ σε αυτές τις Ευρωπαϊκές Εκλογές διεκδικεί την δική σου Ψήφο για να αποκτήσει δύναμη η δική σου φωνή, για να σηματοδοτήσει κατεύθυνση ο δικό σου θυμός και να ανατραπεί επιτέλους αυτή η καταστροφική μνημονιακή κατηφορική πορεία.

Η ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μπορεί και πρέπει να είναι ο Χρήσιμος και με γνώση παράγοντας που ως ο καταλύτης θα συμβάλλει στην αλλαγή πορείας του Τόπου.

Η ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ζητά την δική σου ψήφο για μια άλλη Ελληνική πολιτική λύση έξω από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, με Εθνική αφύπνιση και κοινωνική ευαισθησία.

Μαζικά συμμετέχουμε σε αυτές τις Ευρωεκλογές στις 26 Μαίου.

Η μόνη χαμένη Ψήφος είναι αυτή που δεν πέφτει στην κάλπη.

Μπάκουλης Γεώργιος

Υπ. Ευρωβουλευτής με την ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον Αλέξη Μητρόπουλο.