Θεοδωράτου Δήμητρα

Είναι εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κεφαλονιά. Απόφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λυκείου Χαϊδαρίου και διαμένει στο Χαϊδάρι. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφικής – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στην Ψυχολογία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον τομέα «Επιστήμες της Αγωγής» με κατεύθυνση στην «Ειδική Εκπαίδευση».

Εργάστηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας στο Δικηγορικό Γραφείο του Αλέξη Π. Μητρόπουλου, Επίκουρου Καθηγητή του Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα εργαζόταν ως ωρομίσθια καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων σε Γενικά Λύκεια στο πλαίσιο του έργου «Προγράμματα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης». Επίσης δίδασκε φιλολογικά μαθήματα σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Διετέλεσε για τρία έτη Υπεύθυνη Προώθησης στην Απασχόληση και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό καθώς και υπεύθυνη για την Επαγγελματική Κατάρτιση Προσαρμογής ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας.

Σήμερα απασχολείται ως καθηγήτρια στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και ταυτόχρονα προσφέρει εθελοντική εργασία σε διακεκριμένο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μουσική και η λογοτεχνία.

Είναι έγγαμη με τον Ευάγγελο Μανωλάκο, εκπαιδευτικό στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και μητέρα δυο παιδιών ηλικίας 7 και 3 ετών αντίστοιχα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ. : 2105817800
Κιν.: 6945656482
e-mail: theodoratou@orthiaellada.gr

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035805482242
Twitter: https://twitter.com/DTheodoratou